top of page

Zwemmen voor HersenTumor Onderzoek.

Hersenkanker is nog steeds een ongeneeslijke ziekte. Alleen door meer onderzoek kunnen we deze ziekte beter begrijpen, behandelen en levens gaan redden. Afgelopen zaterdag vond de Roermond City Swim plaats, waarbij ruim €82.000 werd ingezameld. Dit enorme bedrag werd bij elkaar gezwommen door meer dan 250 zwemmers. De Stichting STOPhersentumoren was een van de twee goede doelen Onder de zwemmers bevonden zich patiënten met een hersentumor en meerdere medewerkers van MAASTRO clinic en het Maastricht UMC+, waaronder Marc Vooijs (medisch-bioloog bij het Maastricht UMC+ en manager onderzoek en onderwijs bij MAASTRO clinic), Daniëlle Eekers (radiotherapeut-oncoloog bij MAASTRO clinic), Erik Roelofs (klinisch fysicus bij MAASTRO clinic) en[MB1] Damiënne Marcus (PhD Student afdeling Radiotherapie) en Petra Geurts (physician assistent oncologie centrum MUMC+) maar ook familie leden van deze zwemmers.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page