Zwemmen voor HersenTumor Onderzoek.

August 26, 2018

Hersenkanker is nog steeds een ongeneeslijke ziekte. Alleen door meer onderzoek kunnen we deze ziekte beter begrijpen, behandelen en levens gaan redden. Afgelopen zaterdag vond de Roermond City Swim plaats, waarbij ruim €82.000 werd ingezameld. Dit enorme bedrag werd bij elkaar gezwommen door meer dan 250 zwemmers. De Stichting STOPhersentumoren was een van de twee goede doelen  Onder de zwemmers bevonden zich patiënten met een hersentumor en meerdere medewerkers van MAASTRO clinic en het Maastricht UMC+, waaronder Marc Vooijs (medisch-bioloog bij het Maastricht UMC+ en manager onderzoek en onderwijs bij MAASTRO clinic), Daniëlle Eekers (radiotherapeut-oncoloog bij MAASTRO clinic), Erik Roelofs (klinisch fysicus bij MAASTRO clinic) en[MB1]  Damiënne Marcus (PhD Student afdeling Radiotherapie) en Petra Geurts (physician assistent oncologie centrum MUMC+) maar ook familie leden van deze zwemmers.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Check out this interview with Maastro Lab group leader Marc Vooijs on their recent work on using lipid lowering drugs to reduce Oxygen consumption in...

Lipid Lowering drugs to improve radiotherapy

May 1, 2017

1/5
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright © 2020 | Maastricht Radiation Oncology Lab Maastricht University / MUMC

  • Google Places Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon